14 de des. 2014

Tricentenari a Maçanet de la Selva

Lloc i dia: Maçanet de la Selva (La Selva), 14 de desembre de 2014
Organitza: Ajuntament de Maçanet de la Selva


En el marc del Mercat de Nadal un bon nombre de miquelets es va desplaçar a la localitat de Maçanet de la Selva per apropar el treball de recreació de la nostra entitat a la població.


El sergent Passolas davant la tropa (Fotografia: Carles Quintana).

Al llarg del matí el sergent instructor Passolas del Regiment de la Diputació del General va comandar pels carrers del nucli antic el destacament, format per dos músics, un magraner i tres fusellers del Regiment de la Diputació, un cavaller del Regiment Sant Jordi, sis miquelets del Regiment de Joan Vilar i Ferrer i sis aiguaderes, a més del nostre fotògraf, que va captar les imatges de l'actuació.

Música i dansa per completar una bona actuació (Fotografia: Miquelets de Catalunya).

Després de marxar pels carrers de la població vam fer cap a la plaça de l'Església on el sergent Passolas va dirigir la instrucció, finalitzant-la amb una salva d'honor als nostres soldats caiguts.
Seguidament els músics del regiment van tocar algunes melodies tradicionals que van ser ballades per alguns dels nostres fusellers i aiguaderes, essent un espectacle que va fer acostar als encuriosits vilatans.


Els miquelets destacats a Maçanet de la Selva, davant les portes de l'església parroquial (Fotografia: Carles Quintana).

 Per arrodonir la jornada aquesta va finalitzar amb un lluït dinar de germanor.

Enllaços d'interès: