28 de juny 2014

Els Miquelets amb la Caravana de l'IPA Bages

Lloc i dia: Monestir de Montserrat (Bages), 28 de juny de 2014
Organitza: IPA Bages


Amb gran il·lusió els Miquelets de Catalunya vam participar a la IV Caravana Solidària organitzada per la secció bagenca de la International Police Association i, enguany, a benefici de l'entitat Pallassos Sense Fronteres. La caravana va agrupar a Sant Joan de Vilatorrada molts vehicles de diferents cossos de seguretat del Bages que van sortir direcció el monestir de Montserrat.


El Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, beneïnt la Caravana Solidària i als Miquelets de Catalunya (Fotografia: Monestir de Monserrat).

A dalt el monestir els va rebre el Pare Abat Josep Maria Soler, amb una guàrdia d'honor a càrrec de Miquelets de Catalunya. La normalitat i el tracte afable de tots els participants va convertir l'acte en un bonic espai d'encontre i germanor. 

Fotografia de grup dels components de l'IPA Bages, Pallassos Sense Fronteres i Miquelets de Catalunya amb el Pare Josep Maria Soler, Abat de Montserrat (Monestir de Montserrat).

Un cop finalitzada la rebuda a Montserrat tots els participants ens vam dirigir a Castellbell i el Vilar per tal de participar d'un dinar popular amb molt bon ambient.

Des de Miquelets de Catalunya volem agraïr el treball constant dels amics d'IPA Bages.

Moltes gràcies i endavant!

Enllaços d'interès: