17 de maig 2014

Vom 35: Museu d'Història de Catalunya

Lloc i dia: Museu d'Història de Catalunya (Barcelona, Barcelonès), 17 de maig de 2014
Organitza: Museu d'Història de Catalunya i Miquelets de Catalunya


Com a acte previ a la participació de Miquelets de Catalunya a la Nit i el Dia dels Museus celebrat al Museu d'Història de Catalunya vam tenir l'oportunitat de presentar el nostre curtmetratge "Vèncer o morir!" en un auditori del Museu ben ple amb una setantena de persones.


La visualització del film va ser seguida amb entusiasme pels assistents que van arrencar en aplaudiments en arribar el final. Posteriorment el Sr. Agustí Alcoberro, director del Museu d'Història de Catalunya, va donar la benvinguda als assistents i al gran nombre de Miquelets a la sala, encapçalats pel Tinent Coronel Nicolau Aixandri. El Sr. Alcoberro va destacar el treball acurat de documentació en la prioducció del curtmetratge així com també la gran tasca didàctica i pedagògica de l'associació Miquelets de Catalunya.

Seguidament el soci Dani Soler, en el paper del tinent coronel Aixandri, va passar a explicar els objectius i valors de Miquelets de Catalunya i els regiments que aquesta recrea. El posterior torn de preguntes fou prou participatiu i els assistents, de totes les edats, van poder satisfer les seves curiositats. 

La qualitat del curtmetratge va fer que la direcció del Museu decidís passar-lo durant tota la jornada. Aquest és un altre èxit d'un bon treball fet amb sang, passió, honestedat, il·lusió, coneixement i moltes ganes.

Enllaços d'interès:
  • Teaser. "Vèncer o morir!" (Solanum Films i Miquelets de Catalunya):